Bij Salon Vie werken we met een team van professionele ondernemers die graag samen werken onder één dak. We zijn allemaal zelfstandig ondernemer maar opereren wel in teamverband. Zo bieden wij de klant een totaalbeleving en vullen we elkaar perfect aan.

Dat maakt Vie zo bijzonder.

 Team Salon Vie

Maaike

Mijn naam is Maaike Heeger, eigenaar en oprichter van Salon Vie.

Als jong meisje was ik al gefascineerd door schoonheid. De uitdaging om met de juiste producten het beste van jezelf te laten zien; ik vond het allemaal enorm interessant! Ik volgde mijn droom en werd schoonheidsspecialiste. Toch wilde ik ook mijn horizon verbreden, wat resulteerde in een erg leuke en leerzame periode in de mediabranche. Maar ondanks die dynamische wereld, bleef mijn oorspronkelijke passie sluimeren.

In 2010 heb ik het roer omgegooid en keerde ik met veel plezier terug in mijn oorspronkelijke vak. Ik kon als zelfstandig visagiste en schoonheidsspecialiste aan de slag in de Shiseido-salon van Mooi van Schouten. Sinds 2013 ben ik, na een opleiding bij het toonaangevende Nouveau Contour, gespecialiseerd in permanente make-up.

In 2015 had ik de mogelijkheid het pand waarin Salon Vie zich nu bevindt aan te kopen. Na een intensieve periode van plannen maken en verbouwen, was het resultaat precies wat ik voor ogen had: een prachtige plek waar meerdere disciplines zijn samengebracht. Ik verheug me op uw bezoek!

Floriana

Mijn naam is Floriana Luppino. Na het behalen van mijn artsenbul in 2002 aan de Universiteit Leiden heb ik als arts ervaring opgedaan op verschillende medische terreinen, zowel chirurgisch als psychiatrisch. In die tijd heb ik ook wetenschappelijk onderzoek gedaan, hetgeen heeft geresulteerd in een academisch proefschrift dat op 3 september 2015 is verdedigd.

In 2012 ben ik als arts gaan werken bij één van de grootste alarmcentrales van Nederland. Ondanks de dynamische werksfeer en de dienstverlenende functie aldaar, miste ik het directe contact met ‘de patiënt’ en het praktische medisch inhoudelijke werk. Dit was aanleiding om Luppino CosMedics op te richten.

Constance

Een aantal jaar geleden vond ik, Constance van Greuningen, het tijd om het roer om te gooien. Na een intensieve opleiding ben ik nu met veel plezier en toewijding werkzaam als gediplomeerd pedicure. Na enkele jaren mijn salon aan huis gevoerd te hebben, was ik toe aan een volgende stap en ben ik sinds september 2015 werkzaam bij Salon Vie.

In de salon kan zowel jong als oud terecht voor voetverzorging, daarbij staan persoonlijke aandacht en hygiëne centraal. Naast pedicure ben ik tevens gediplomeerd voetreflexmasseur. Natuurlijk kunt u ook terecht voor langdurig mooi gelakte teennagels; er is een ruime keuze aan kleuren. Ik kijk er naar uit u te ontvangen in de salon.

Marije

Ik ben Marije Hoogenboom. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Salon Vie als visagiste en sinds 2022 ook als schoonheidsspecialiste. U kunt bij mij terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, lashlift,  browtreatments en het harsen van bijvoorbeeld benen of bikinilijn. Na veel ervaring op te hebben gedaan als visagiste voor fotografie en vele bruidsmake-ups te hebben verzorgd geef ik nu de make-up workshops bij Vie. Tijdens deze ruim 2 uur durende avond leert u van mij alle tips en tricks over make-up, Heeft u altijd al willen weten welke kleuren u mooi staan, dan zie ik u graag bij één van onze workshops!