Bij Salon Vie werken we met een team van professionele ondernemers die graag samen werken onder één dak. We zijn allemaal zelfstandig ondernemer maar opereren wel in teamverband. Zo bieden wij de klant een totaalbeleving en vullen we elkaar perfect aan.

Dat maakt Vie zo bijzonder.

 Team Salon Vie

Maaike

Mijn naam is Maaike Heeger en ik ben de trotse oprichter en eigenaresse van Salon Vie.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de schoonheidsbranche, heb ik een passie ontwikkeld voor het helpen van mensen om hun natuurlijke schoonheid te ontdekken en te versterken.

Na mijn opleiding tot visagiste en schoonheidsspecialiste heb ik mijn vaardigheden en kennis verder ontwikkeld door mij te specialiseren in permanente make-up. Door het jaarlijks volgen van talrijke workshops en trainingen in het vakgebied blijf ik op de hoogte van alle nieuwe trends en technieken.

Mijn missie is om elke klant een luxe en ontspannende ervaring te bieden, waarbij persoonlijke aandacht en hoogwaardige behandelingen met een optimaal resultaat centraal staan. Ik streef ernaar om een oase van rust te creëren waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress en kunt genieten van op maat gemaakte behandelingen die speciaal zijn afgestemd op jouw (huid)behoeften en wensen.

Je kunt bij mij terecht voor diverse huidverbeterende gezichtsbehandelingen, wax- en browbehandelingen en permanente make-up

Door de jaren heen heb ik geleerd dat schoonheid meer is dan alleen uiterlijk; het gaat om het gevoel van welzijn en zelfvertrouwen dat komt van binnenuit. Een gezonde huid kan hier aan bijdragen. Dit inspireerde me om in 2015 Salon Vie te openen, waar ik mijn passie en kennis kan delen met mijn klanten.

In 2023 had ik de mogelijkheid het pand waarin Salon Vie zich nu bevindt aan te kopen. Na een intensieve periode van plannen maken en verbouwen, is het resultaat precies wat ik voor ogen had: een prachtige plek waar meerdere disciplines zijn samengebracht.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in mijn salon.

Floriana

Mijn naam is Floriana Luppino. Ik ben arts (BIG nummer 49058093501), met brede ervaring is zowel chirurgisch als psychiatrisch vlak. In 2015 ben ik gepromoveerd, en doe sindsdien nog steeds wetenschappelijk onderzoek.

Sinds 2012 werk ik voor een van de grootste alarmcentrales van Nederland. Dat is heel dynamisch, waardevol en dankbaar werk dat veel voldoening geeft, maar daarin miste ik het directe patiëntcontact, het werken “met mijn handen” en het geheel op eigen wijze invulling geven aan een stukje ondernemerschap. Daarom ben ik als arts gaan werken met injectables, Onder de vlag Luppino CosMedics heb mijn eigen praktijk opgestart, en ben ik sinds ‘de geboorte’ van VIE, daaraan verbonden.

Wat doe ik

Door middel van injectables (prikken) pas ik rimpelverzachtende en huidverbeterende behandelingen toe. Door deze (kleine) injecties worden lijnen zachter, kan verloren volume worden teruggegeven en de huidkwaliteit verbeterd worden door het stimuleren van het eigen collageen en andere huidbestanddelen. Het resultaat: een meer uitgeruste en frisse uitstraling!

Waar kunnen klanten bij mij voor terecht

Mensen kunnen bij mij terecht voor een eerlijk advies!

Mijn doel is wat frisheid en rust in het gezicht terugbrengen waardoor de uitstraling zachter en meer uitgerust oogt. Ik geloof niet in een rimpelloss gezicht. Integendeel! Ik geloof in het behoud van de karakteristieke kenmerken van iemands gelaat die iemand ‘maken’ en ieders unieke uitstraling kenmerken. De uitstraling is, samen met iemands blik, immers echt een weerspiegeling van iemands karakter.

Door het teruggeven van rust en een frissere uitstraling, kan ik bijdragen aan een beter individueel gevoel, zonder dat iemands uitdrukking verandert.

Dit doe ik niet alleen door rimpels “weg te poetsen” maar vooral met de focus op huidverbetering en leefstijladviezen. Er is natuurlijk altijd een genetische component, maar er komt steeds meer wetenschappelijk onderzoek over het belang van gezond eten, goed slapen, voldoende bewegen en stress beperken. Dit is niet alleen van belang voor een mooie huid van buiten, maar ook een gezond lichaam van binnen!

Waarom ik dit zo graag doe

Het is fantastisch om mensen te helpen door ze een beter gevoel over zichzelf te geven. Elk mens is anders, elk gezicht uniek. Daardoor is elke behandeling een eigen unieke uitdaging. Ik probeer daarbij

rekening te houden met de wens van de klant, met inachtneming van financiële en persoonlijke omstandigheden omdat er meerdere behandelingen zijn die een bepaald doel kunnen dienen. Dat is een continue puzzel, waarbij elk stukje en belangrijke overweging is.

Tevens is het contact met mijn klanten voor mij persoonlijk een bron van inspiratie en energie. Ze komen bij mij voor advies of een behandeling, maar ik krijg er op persoonlijk vlak ontzettend veel voor terug! Daar geniet ik enorm van. Ook prijs ik mezelf dankbaar dat het werk in een teamverband wordt gedaan, waarbij met veel gelach en gezelligheid, veel kennis aan elkaar wordt overgedragen en met positieve energie wordt samengewerkt om de klant echt centraal te stellen!

Constance

Mijn naam is Constance van Greuningen. Alweer ruim tien jaar geleden heb ik het roer totaal omgegooid. Sindsdien ben ik met veel heel plezier en toewijding werkzaam als gediplomeerd pedicure en voetreflexmasseur bij Salon Vie.

In de salon kan zowel jong als oud terecht voor de volledige voetverzorging, daarbij staan persoonlijke aandacht en hygiëne centraal. Na de voetreflexmassage ben je volledig ontspannen en kun je de hele dag weer aan! Voor langdurig mooi gelakte teennagels ben je ook bij mij aan het juiste adres, er is een ruime keuze aan kleuren.

Ik kijk er met veel plezier naar uit je in de salon te ontvangen.

 

Marije

Ik ben Marije Hoogenboom. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Salon Vie als visagiste en sinds 2022 ook als schoonheidsspecialiste. Je kunt bij mij terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, lashlift,  browtreatments en het harsen van bijvoorbeeld benen of bikinilijn. Na veel ervaring op te hebben gedaan als visagiste voor fotografie en vele bruidsmake-ups te hebben verzorgd geef ik nu de make-up workshops bij Vie. Tijdens deze ruim 2 uur durende avond leer je van mij alle tips en tricks over make-up. Heb je altijd al willen weten welke kleuren je mooi staan, dan zie ik je graag bij één van onze workshops!