Pedicure

U staat er niet altijd bij stil, maar uw voeten dragen u door het leven. Overbelasting door werken, intensief sporten of verkeerde schoenen kunnen leiden tot pijnlijke voeten. Omdat dit deel van ons lichaam zo zwaar belast wordt en vaak wordt vergeten, is het logisch dat voeten wat extra aandacht verdienen. 

Professionele voetverzorging helpt om klachten te voorkomen of te verminderen. Heeft u last van ongemakken zoals (teveel) eelt, kloven, likdoorns of nagelproblemen? Wacht dan niet te lang met uw probleem en laat de voeten verzorgen. De pedicure kan de oorzaak van uw voetproblemen opsporen en de klachten verminderen.

Voetreflexmassage

Met een ontspannende voetreflexmassage behandel je via de voeten de mens als geheel. Onder en op de voeten zitten reflexzones die in verbinding staan met je hele lichaam. Van tanden tot organen, spieren en geslachtsdelen. Door de reflexzones te stimuleren, krijgt het lichaam een energieboost. Blokkades in het lichaam worden opgeruimd en de energiestroom wordt op gang gebracht.

Basic

30 minuten

Nagels knippen, reinigen nagelomgeving, verwijderen eelt, likdoorns en kloven, afgesloten door een verzorgende voetcrème

38,50

Regular

 45 minuten

Pedicurebehandeling met een voetscrub en lakken.

48,50

Pediflex

 60 minuten

Pedicurebehandeling, afgesloten door een ontspannende voetreflexmassage

58,50

Pediflex en lakken

75 minuten

Pedicurebehandeling en lakken, afgesloten door een ontspannende voetreflexmassage

68,50

Voetreflexmassage

45 minuten

38,50