Lichaamsmassage

Massages bieden tal van gezondheidsvoordelen die verder reiken dan alleen ontspanning. Massage wordt gebruikt als een natuurlijke manier om je welzijn te verbeteren en verschillende gezondheidsproblemen te behandelen. Van het vrijkomen van gelukshormonen tot het verminderen van stress en het verbeteren van de bloedsomloop, de voordelen van regelmatige massages zijn talrijk en divers. Lees hier een aantal voordelen die massages kunnen bieden.
 

  • Stressvermindering: Massage kan helpen bij het verminderen van stress door de spierspanning te verlichten en de bloeddruk te verlagen.
  • Verbeterde bloedsomloop: Door de stimulatie van de bloedsomloop tijdens een massage kunnen voedingsstoffen en zuurstof beter naar de weefsels worden getransporteerd, wat kan leiden tot een betere algehele gezondheid.
  • Ontspanning van spieren: Massage kan helpen bij het losmaken van vastzittende spieren, waardoor de flexibiliteit en het bewegingsbereik verbeteren.
  • Verbeterde slaapkwaliteit: Regelmatige massages kunnen helpen om de slaapkwaliteit te verbeteren door ontspanning te bevorderen en stress te verminderen, waardoor een diepere en meer herstellende slaap mogelijk is.
  • Verlichting van hoofdpijn: Specifieke massagetechnieken, zoals acupressuur of triggerpointtherapie, kunnen helpen bij het verlichten van spanningshoofdpijn en migraine.
  • Verhoogd immuunsysteem: Onderzoek suggereert dat regelmatige massages het immuunsysteem kunnen versterken door de aanmaak van witte bloedcellen te stimuleren, wat kan helpen bij het bestrijden van ziekten en infecties.

Ontspanningsmassage 60 minuten

60 min – Rug, nek, schouders, armen, benen, voeten en gezicht (optioneel)

75,00

Ontspanningsmassage 45 minuten

45 min- Rug, nek, schouders, benen, voeten

57,50

Ontspanningsmassage 30 minuten

30 min – Rug, nek en schouders

37,50

Sportmassage 60 minuten

60 min - Rug, nek, schouders, armen, voor- en achterkant benen, voeten

75,00

Sportmassage 45 minuten

45 min – Rug, nek, schouders, voor- en achterkant benen

57,50

Sportmassage 30 minuten

30 min – Rug, nek en schouders

37,50