Gezichtsbehandelingen prijzen m.i.v. 1 juli 2024

Wilt u graag weer een gezonde huid, een frisse uitstraling en de eerste tekenen van huidveroudering tegen gaan? Bij Salon Vie geven wij diverse gezichtsbehandelingen. Al deze behandelingen zijn met zorg samengesteld en worden afgestemd op de verschillende huidtypes en wensen. Of u nu problemen heeft met acné, rosacea, eczeem, vroegtijdige veroudering of een droge huid, wij kunnen u behandelen met de juiste methodes welke aangepast zullen worden aan de behoefte van uw huid.

Bent u nog niet eerder bij ons geweest? Dan adviseren wij als eerste behandeling de Discovery behandeling te boeken. Voorafgaand aan deze behandeling zal er een huidanalyse en intake plaatsvinden. Zo kunnen wij in overleg met u kiezen welke behandeling of producten het beste aansluit bij de behoefte van de huid en kunnen wij u een persoonlijk advies voor thuisverzorging geven. Zo kunnen wij samen werken aan huidverbetering. Wij werken met het topmerk Environ.

Environ Ionzyme DF-behandelingen

Environ Essential Youth reset

70 minuten € 95 - incl epileren
90 minuten € 115 - incl epileren

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van de fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

95,00

Environ Essential Moisture boost

70 minuten € 95 - incl epileren
90 minuten € 115 - incl epileren

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het ster ingrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde en stralende huid. 

95,00

Environ Essential Comfort Calm

70 minuten € 95 - incl epileren
90 minuten € 115 - incl epileren

Ideaal voor de gevoelige geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

95,00

Environ Essential Radiance reveal

70 minuten € 95 - incl epileren
90 minuten € 115 - incl epileren

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

95,00

Environ Lunch Time treatment

15 - 45 minuten
€ 25 | € 55

Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone. Deze behandeling is ideaal wanneer de tijd van de klant beperkt is. Voor een maximaal resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling in kuurverband. Maximum resultaat, in minimumtijd!

25,00

Gladde oogcontouren

30 minuten

48,00

Fronslijnen

30 minuten

48,00

Gladde lipcontour

20 minuten

35,00

Strakke kaakcontour

30 minuten

48,00

Strakke hals

 30 minuten

48,00

Pigmentvlek (per vlek)

 15 minuten

25,00

Litteken nieuw (per litteken)

20 minuten

25,00

Litteken oud (per litteken)

25 minuten

30,00

Onderhuidse ontsteking(en)

15 minuten

25,00

Volledig gelaat

45 minuten 

55,00

Environ

Environ introductiebehandeling

Environ Discovery | 75 minuten | € 79 (alleen eerste behandeling)

Tijdens deze eerste gelaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld. Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!

79,00

Environ Vitamin Touch

60 minuten - incl epileren

Deze rijkelijke manuele gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipidenfilm. Environ Vitamin touch combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend. Aanbevolen voor iedereen met een contra-indicatie voor de elektro-sonische stroom van de DF of voor ieder die nog niet opgestart is met het vitamin programma van Environ.

72,00

Environ Vital

80 minuten - incl epileren

Deze manuele gelaatsbehandeling kan uitgevoerd worden wanneer er contra-indicaties zijn voor het gebruik van het Ionzyme DF-apparaat. Environ Vital combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Inclusief gezicht-, hals- en decolleté massage. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend. Vitaminen, een leven lang, voor een lang leven!

89,00

Environ Peeling kuur, (3 tot 6 behandeling)

60 minuten | € 89
90 minuten | € 119

Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging. Er wordt een lage concentratie lactaatzuur gebruikt om de pH van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor klanten met lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea. De behandeling wordt in kuur aangeboden voor optimaal resultaat. Onthul een gladde, frisse, jeugdige huid!

YOUTH RENEW COOL PEEL - 60 min €89 | 90 min €119
Ideaal om de door zon beschadigde huid en huidveroudering te verbeteren

MOISTURE BOOST COOL PEEL - 60 min €89
Ideaal om de droge en vale huid te verbeteren

DEEP CLEANSING COOL PEEL - 60 min €89
Ideaal om onzuivere en vette huid te verbeteren

89,00

Environ youth

55 minuten

Jonger dan 21? Intensief reinigende behandeling voor de jonge onzuivere huid. We reinigen de huid, verwijderen alle mee-etertjes, puistjes en gerstekorreltjes en sluiten af met een heerlijk masker.

48,00