Make-up Workshops

Wat houdt het precies in? 

Een super leuke en leerzame workshop waarin wij jou en je vriendinnen/ moeder / zus / collega’s onderdompelen in de wereld van de minerale make-up van jane iredale! Een prachtig stralende huid, sprekende oogmake-up en wenkbrauwen voor overdag en een paar “behind the scene” tips & trics waarmee jij je dagmake-up super snel omtovert tot een fantastische glamourmake-up voor ’s avonds.

In de 2,5 uur durende visagie workshop ervaar je dat jezelf professioneel opmaken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je leert de juiste technieken en krijgt advies welke kleuren en producten je het beste kunt gebruiken bij jouw huidtype. Alle stappen worden uitgelegd en voorgedaan en daarna ga je onder begeleiding zelf aan de slag. We leren jou alles over de kracht van de mineralen; een goede make-up is een gezonde make-up! 

We werken met groepjes van max 4 personen om jou alle aandacht te kunnen geven. Wil je liever alleen of per 2 langskomen? Dan stellen wij voor jou een groepje samen: gezelligheid verzekerd!

Volg je beide workshops, dan komen alle onderdelen van de visagie aan bod: concealer, foundation, oogschaduw, eyeliner wenkbrauwen, shapen/highlighten en de lippen.

 

2 FORMULES

1. DISCOVER THE JANE MAGIC 

Is jane iredale compleet nieuw voor jou? Dan raden wij jou deze workshop aan. We kijken samen naar de perfecte basis voor jouw huidtype en naar jouw wensen. Transparant, dekkend, of juist alleen oneffenheden camoufleren, you name it! Tijdens deze workshop leren wij je een mooie make-up voor elke dag aan met de focus op een mooie huid. 

 

2. LEVEL UP WITH JANE

Ben jij al mega fan en overtuigd van de kracht van de minerale make-up van jane iredale en heb je de basis producten al in huis? Kies dan voor de Level up waarin we jou masterclass technieken aan zullen leren!

Ogen, lippen, shapen of highlights.... it's up to you!

Tip: Het is ook mogelijk een Make-up workshop cadeau te geven. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en is in te wisselen op een later te bepalen dag en tijdstip. Wie ga jij verrassen?

Kosten make-up workshop | € 49,50 per persoon
inclusief gebruik alle materialen + een kwast twv € 19,- cadeau!

Aantal deelnemers per workshop
max 4 personen

Data
bel of mail voor de beschikbare data