Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een perfecte behandeling om de huid te laten stralen! De behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een mooie anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidteint.

Bindweefselmassage is een diepe manuele massage die wordt uitgevoerd op de onderste laag van de huid, het onderhuids bindweefsel. In deze huidlaag bevinden zich onder andere fibroblasten. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine en zorgen voor de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Vanaf het 25ste levensjaar neemt de activiteit en de hoeveelheid aanmaak van collageen en elastine af, waardoor er geleidelijk aan fijne lijntjes ontstaan. Hoe eerder de eerste kenmerken van huidveroudering behandeld worden, des te beter het huidverouderingsproces vertraagd kan worden.

Voor wie is bindweefselmassage geschikt?

  • Huidveroudering
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Verslapte huid
  • Preventief voor huidveroudering vanaf het 25ste levensjaar

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Na de eerste behandeling is er al resultaat te zien. Voor het meest optimale resultaat is het nodig dat de behandelingen in kuurvorm worden ondergaan. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de indicatie, de leeftijd en de huidconditie. Als het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om maandelijks voor een onderhoudsbehandeling terug te komen. Wij houden uw huid dan in de gaten en zorgen ervoor dat het resultaat behouden blijft.

Tarieven bindweefselmassage

  • Gelaat losse afspraak
    38,50
  • Bindweefselmassage gelaat tijdens gezichtsbehandeling
    28,50